dimarts, 13 de maig del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 12 al 17 de gener)

12 de maig

1. Pablo Milanés i Chucho Valdés (Palau de la Música)
2. LaRumbé (Sala Apolo)

1. Pablo Milanés i Chucho Valdés són dos noms clau en el món de la música cubana. Amb un gran talent com a músics i compositors, els dos compatriotes tenen una llarga trajectòria a les seves espatlles i un bon grapat de premis. Podem veure’ls actuar conjuntament al Palau de la Música Catalana.
Pablo Milanés i Chucho Valdés
Palau de la Música
Dilluns, 20:30 h.
12.05.08

2. Rumba, jazz o flamenc són alguns dels estils musicals que trobem a les cançons de LaRUMBÉ. Una banda composta per músics barcelonins que es basa en la fusió de diferents estils. El resultat són unes cançons molt ballables i optimistes. Podem assistir al seu pròxim concert a la Sala Apolo.
LaRUMBÉ
Sala Apolo
Dilluns, 21:30 h.
12.05.08

13 de maig

1. Blood red shoes (Razzmatazz)
2. Asstrio (Apolo 2)
3. Chano Domínguez (Auditori)

1. Blood Red Shoes són un duet de pop-punk provinent de Brighton. Steven Ansell i Laura Carter van començar la seva carrera en comú el 2005. Tres anys després ja s’han consolidat en el món musical. La seva passió és fer saltar, ballar i cridar al seu públic. Ho podem comprovar a Razzmatazz
Blood red shoes
Razzmatazz
Dimarts, 20,30 h
13.05.08

2. El grup Asstrio actuarà a la Sala Apolo després d’haver guanyat el premi Enderrock al millor disc de Jazz. La banda catalana versionarà les cançons que vosaltres demaneu.
Asstrio
Apolo 2
Dimarts, 22,30 h
13.05.08

3. Chano Domínguez és un dels pianistes espanyols més importants dels últims temps. Amb arrels flamenques, Domínguez ha sabut combinar la música folklòrica amb el jazz, convertint-se en un dels grans talents d’aquest estil. El pianista gadità actua aquest dimarts a l’Auditori.
Chano Domínguez
L’Auditori
Dimarts, 21 h
13.05.08

14 de maig

1. La caja de Pandora (Bikini)
2. Albert pla (Harlem jazz club)

1. Amb un estil musical propi i molta energia, La Caja de Pandora continua amb la promoció del seu últim disc. Podrem sentir els temes de ‘No perder el norte’ i els seus grans èxits a la Sala Luz de Gas. Un escenari perfecte per als fans del grup català que encara no han gaudit del seu directe.
La Caja de Pandora
Luz de Gas B
Dimecres, 22 h
14.05.08

2. És un dels artistes més excèntric i originals de la música catalana. Albert Pla ha sabut renovar-se i mantenir-se en el més alt del panorama musical sense abandonar la seva essència. Podem veure un dels seus sorprenents directes al Harlem Jazz Club. Una actuació que no ens deixarà indiferents.
Albert Pla
Harlem Jazz Club
Dimecres, 22,30h
14.05.08


15 de maig

1. Sergio Dalma (Auditori)

1. És una de les veus més fàcilment recognoscibles del nostre país i un pilar de la música melòdica. Sergio Dalma ja ha editat dotze discos. L’últim, ‘A buena hora’ compta amb la col·laboració de Carmen París i una cançó en català. El cantant actuarà a l’Auditori el pròxim dijous.
Sergio Dalma
L’Auditori
Dijous, 21 h
15.05.08

16 de maig

1. Mishima (Auditori)
2. Pedro Guerra (Palau de la Música)
3. Showcase de Falsalarma (Fnac triangle)

1. Els Mishima ja s’han convertit en un dels grups imprescindibles de l’escena musical catalana. Amb unes lletres treballades i intimistes, les seves cançons han anat guanyant adeptes des de la seva formació. Després de passar diversos escenaris, aterren aquest divendres a l’Auditori.
Mishima
L’Auditori
Divendres, 22h
16.05.08

2. Amb un extens recorregut que a les seves espatlles, Pedro Guerra visita Barcelona per oferir un concert als seus seguidors. L’escenari elegit és el Palau de la Música. Allà, el cantautor canari oferirà un recital amb els temes dels seu últim disc i els que l’han fet popular en els últims anys.
Pedro Guerra
Palau de la Música
Divendres, 21h
16.05.08

3. Els Falsalarma ja tenen un racó propi en el món del hip hop nacional. Amb el seu últim disc acabat de treure al mercat, el grup català farà un concert al Fnac del Triangle el pròxim divendres. D’aquesta manera podrem escoltar les cançons del seu viutè disc, Ley de vida, en directe.
Falsalarma
Fnac Triangle
Divendres,19h
16.05.08


17 de maig

1. Pascal Comelade (Auditori Can Roig i Torres)

1. Dins de la dinovena edició del Festival de Guitarra de Barcelona, l’Auditori Can Roig i Torres acull l’actuació de Pascal Comelade. Acompanyat dels seus instruments de joguina, el músic rossellonès interpretarà part del seu repertori de música popular inspirat en els balls de festa major i la sardana, entre d’altres.
Pascal Comelade
Auditori Can Roig i Torres, Santa Coloma de Gramanet
Dissabte, 21h17.05.08