dilluns, 5 de maig del 2008

Agenda Musical de Barcelona (del 6 al 10 de maig)

6 de maig

1. James (Razzmatazz)
2. Festival Internacional de Piano (Auditori)
3. Joe Satriani (Palau de la Música)

1. Amb una gran voluntat de despuntar i experimentar, James ha sobreviscut a les modes i al pas del temps. Després de 5 anys d’inactivitat, els de Manchester van tornar al món de la música amb un recopilatori sota el braç. Podem veure la serva resurrecció a la sala Razzmatazz
James
Razzmatazz
Dimarts, 20:00 h.
06.05.08

2. Les peces de piano dels grans compositors són potser les més populars del món de la música. Per això, l’Auditori celebra enguany la segona edició del Festival Internacional de Piano. Un esdeveniment on la música clàssica i el jazz prenen gran protagonisme i una oportunitat de veure els grans talents del piano.
Festival Internacional de Piano
L’Auditori
Fins al 15.07.08

3. El legendari guitarrista Joe Satriani inicia una sèrie de concerts que no et pots perdre. Al seu talent a les sis cordes es abrumador. El seu álbum debut publicat l’any 1986 Not of this Earth és considerat pels entesos un referent dins el rock instrumental.
Joe Satriani
Palau de la Música
Dimarts, 21:00 h.
06.05.08




7 de maig

1. Fidel Nadal -Festín Caníbal- (Sala Apolo)

1. Fidel Nadal torna a l’escena musical amb ‘Emocionado’. Una proposta on l’ex líder de ‘Todos tus muertos’ aposta per un so purament reggae i una alta qualitat d’àudio. Después de la seva etapa de productor per tot el món el podem veure als escenaris. Serà a la Sala Apolo el pròxim dimecres.
Fidel Nadal
Apolo
07.05.08

8 de maig

1. La casa azul i Miqui Puig (Sala Apolo)
2. It dansa (Mercat de les flors)

1. El creador de la banda La Casa Azul, Guille Milkiway, i el polifacètic Miqui Puig es donen cita aquest dijous a la sala Apolo. La revista cultural Butxaca compleix 100 números i ho celebra amb aquest concert doble. Una oportunitat de veure dos noms del panorama pop rock espanyol.
Apolo
Dijous, 21:00 h
08.05.08

2. Catherine Allard dirigeix ‘IT Dansa’. Un projecte de l’Institut del Teatre que porta diferents coreografies al Mercat de les Flors. Entre elles, podrem veure ‘Jardí Tancat’. Una peça que compta amb la veu en directe de Maria del Mar Bonet. Un repertori que es completa amb ‘Naked Thoughts’.
‘It’
Mercat de les Flors
Del 8 al 18.05.08

9 de maig

1. Raimundo Amador (Sala Apolo)
2. Bobby Mcferrin (Palau de la Música)
3. First Aid Kit (Sala Apolo)

1. Raimundo Amador és una de les cares més visibles del mestissatge. Des que va formar part de Kiko Veneno o Pata Negra, aquest sevillà sempre ha apostat per la fusió d’estils amb el flamenc com a base. El podem veure a la Sala Apolo acompanyat de la seva inseparable guitarra.
Raimundo Amador
Apolo
Divendres, 21.30 h
09.05.08

2. La cançó Don’t worry, be happy és la més coneguda de la seva carrera. Però Bobby McFerrin té una llarga trajectòria com a intèrpret de jazz i director d’orquestra. McFerrin, a més, té una gran col·leció de Grammis a les seves prestatgeries. Podem veure aquest artista al Palau de la Música.
Bobby McFerrin
Palau de la Música
Divendres, 21:00 h.
09.05.08

3. Enmig d’aquesta explosió de grups de pop electrònic trobem propostes tan interessants com els First Aid Kit. El grup barceloní acaba de treure al mercat el seu segon treball, ‘Plaits’. Podem escoltar la dolça veu de la seva cantant i les seves lletres intimistes a la sala Apolo.
First Aid Kit
Sala Apolo
Divendres, 21:30 h.
09.05.08



10 de maig

1. House of Lords (Sala Mephisto)

1. A finals de la dècada dels 80 a House of Lords se’ls va etquietar com a rock per adults.. Els dos primers cd’s de la banda, publicats els anys 1988 i 1990, eren dues poderoses proves de rock monumental plagades de grans teclats i guitarres potents. En aquells anys House of Lords van causar un gran ressó al seu país d’origen, el Estats Units.
El 14 de març van publicar nou treball, Come to my Kingdom, amb el que esperen tornar als sons dels seus orígens.
House of Lords
Sala Mephisto
Dissabte, 21:00

10.05.08