dimarts, 27 de maig del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 28 de maig al 1 de juny)

28 de maig

1. Alejandro Sanz (Espacio Movistar)

1. Amb 15 Grammis llatins a la seva prestatgeria, Alejandro Sanz pot presumir de ser un dels cantants espanyols amb més fama mundial. I és que la seva veu personal l’ha portat a vendre més de 21 milions de discos a tot el món. El cantant ofereix una actuació amb totes les entrades esgotades a l’Espai Movistar.
Alejandro Sanz
Espai Movistar
Dimecres, 22 h.
28.05.08

29 de maig

1. Vicente Amigo (Palau de la Música)
2. Chucho Valdés & Javier Colina Duo (Autidori)

1. Inspirada en la poesia d’autors com Rafael Alberti o Federico García Lorca, la música de Vicente Amigo ocupa un lloc destacat dins el món de la guitarra. Es parla d’ell com un músic que mescla la calma i la intensitat de manera perfecta. Acompanyat de la seva guitarra, l’andalús actua al Palau de la Música aquest dijous.
Vicente Amigo
Palau de la Música
Dijous, 21h.
29.05.08

2. Amb una llarga carrera a les seves espatlles, Chucho Valdés està considerat un dels millors pianistes del món avalat per diversos premis Grammy. El músic cubà, acompanyat del contrabaix del pamplonès Javier Colina, oferirà un concert a l’Auditori. Una nit de jazz i ritmes llatins de gran bellesa.
Chucho Valdés i Javier Colina
Auditori
Dijous, 21 h.
29.05.08

30 de maig

1. Chambao (Auditori)
2. Portishead (Fòrum)

1. El flamenc i l’electrònica es fusionen per formar l’estil d’aquesta banda andalusa. Els Chambao han aconseguit ocupar els primers llocs de les llistes de vendes i compten amb un premi Ondas. L’Auditori és l’escenari del seu pròxim concert, on la Mari i els seus nois oferiran una dosi del seu bon rotllo habitual.
Chambao.
L’Auditori
Divendres, 21:30 h.
30.05.08

2. La música dels Portishead ha estat classificada com a trip hop pels crítics musicals . Amb el seu nou disc sota el braç, Third, la banda avança una escala més després de més de 15 anys formant part del panorama musical més alternatiu. Podem veure’ls actuar aquest divendres al Parc del Fòrum.
Portishead
Fòrum
Divendres, 21.45 h.
30.05.08


31 de maig

1. Rufus Wainwright (Fòrum)
2. The Right Ons (Fòrum)

1. Fill de cantants folk i amb un passat ple d’històries singulars, podem dir que Rufus Wainwright ha arribat al cim de l’escena musical. Aquest novaiorquès que sempre ha tingut clar que es dedicaria a la música passa per Barcelona amb el Primavera Sound com a plataforma. Una de les actuacions estrella del festival.
Rufus Wainwright
Fòrum
Dissabte, 21.20 h.
31.05.08

2. Tot i el nom de la seva banda, els components The right ons són de Madrid i de la Corunya. Des de la seva creació el 2006, no han parat de sorprendre fins a treure al mercat el seu àlbum debut. La banda portarà la seva mescla de soul, rock i funk al Primavera Sound d’enguany.
The right ons
Fòrum
Dissabte, 18.15 h.
31.05.08

1 de juny

1. Bon Jovi (Estadi Olímpic de Montjuïc)

1. Els Bon Jovi van aconseguir la fama mundial a meitat dels 80 gràcies a la seva mescla de hard-rock. El single ‘It’s my life’ els va fer renéixer l’any 2000 ajudant-los a assolir la xifra de 130 milions de discos venuts. La banda, liderada per Jon Bon Jovi, ofereix un concert a l’Estadi Olímpic aquest diumenge.
‘Bon Jovi’
Estadi Olímpic
Diumenge, 21 h
01.06.08