dilluns, 28 d’abril del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 28 d'abril al 4 de maig)

29 d’abril

1. Sanjosex (Sala Apolo)
2. Milton Nascimento and Jobim trio (Palau de la Música)

1. Música folk-rock experimental en llengua catalana. Aquesta curiosa combinació és la definició de les cançons que fan els Sanjosex. La banda empordanesa s’està fent un lloc en el món de la música gràcies a les seves cançons intimistes, senzilles i fresques. Els podem veure dimarts a la sala Apolo.
Sanjosex
Apolo
Dimarts, 21:00 h.
29.04.08

2. Milton Nascimiento és un dels noms més representatius de la música popular brasilera. El cantant de bossa nova va assolir l’èxit als anys 60 i ja no ha deixat d’evolucionar. Ara passa pel nostre país acompanyat del Jobim Trio. L’escenari per aquesta banda de luxe és el Palau de la Música.
Milton nascimento and Jobim Trio
Palau de la Música
Dimarts, 21:00 h.
29.04.08

30 d’abril

1. Travolta (Razzmatazz)
2. Krakovia (Razzmatazz 2)

1. Ocupen un paper destacat a l’escena indi del nostre país. Els Travolta arriben a Barcelona per oferir un concert a la sala Razzmatazz. Els d’Albacete s’estan guanyant un lloc a l’escena musical espanyola amb unes lletres empegaloses i optimistes, i un so purament pop.
Travolta
Razzmatazz
Dimecres, 20:.30 h.
30.04.08

2. Una mescla de punk i rock combinat amb una curiosa posada en escena. Krakovia és el grup format per la ballarina Vinila Von Bismark i el cantant i compositor Petra Flurr. La banda es caracteritza per les seves elegants lletres i les seves contagioses tornades. Els podem veure a la Razzmatazz.
Krakovia
Razzmatazz
Dimecres, 20:30 h.
30.04.08

1 de maig

1. Tradicionàrius (Centre Artesà Tradicionàrius)

1. Ja està en marxa la vint-i-unena edició del Tradicionàrius. El festival de música folk organitza activitats durant dos mesos al voltant d’aquest estil musical . Durant aquests dies podem gaudir sobretot de molts concerts i de les bandes més influents en llengua catalana a Gràcia.
Tradicionàrius
Centre Artesà Tradicionàrius
Fins al 13.06.08

3 de maig

1. Hedtrip (Razzmatazz)
2. imma serrano (Luz de gas)

1. Fugen de les etiquetes que els volen atribuir un estil musical. Els Hedtrip no han parat d’evolucionar des de la seva formació l’any 2002. Ara, amb el seu disc ‘Roma’ sota el braç, han aconseguit unir públic i crítica. Els podem veure aquest dissabte a la Razzmatazz dins la sessió de clubs.
Hedtrip
Razzmatazz
Dissabte, 21:00 h.
03.05.08

2. L’Inma Serrano és una de les veus més carismàtiques de l’Estat. Amb una gran experiència en el món de la música, aquesta cantautora ha col·laborat amb grans artistes i s’ha llaurat una carrera en solitari. Podem escoltar-la cantant les melodies del seu nou disc a la Sala Luz de Gas.
Inma Serrano
Luz de Gas
Dissabte, 21:00 h.
03.05.08

4 de maig

1. Adam Green i Laura marling (Razzmatazz)

1. Adam Green segueix el seu camí cap a la música alternativa. Amb només 27 anys, aquest cantant indescriptible publica el seu cinquè dics. A ‘Sixes and sevens’, Green mostra el seu costat més soul i ha incorporat gospel i instruments de corda. Visita la sala Razzmatazz amb una banda excel·lents.
Adam Green Plus Band
Diumenge, 20:00 h
Razzmatazz04.05.08