dimarts, 11 de març del 2008

Agenda musical de Barcelona (11 al 16 de març)

11 de març

1. Emma Pollock (Apolo 2)

1. Després de dos anys des de la separació del grup The Delgados, la seva vocalista, Emma Pollock treu al mercat el seu primer disc en solitari Watch the fireworks. El disc conté onze cançons, totes composades per la cantant escocesa; d'aquests, dos s'han editat ja en forma de single: "Adrenaline" el passat mes de maig i"Acid Test" fa ´tres setmanes. Aquest dimarts fa la seva presentació davant el públic català.
Dimarts, 21 h.
11.03.08

12 de març

1. The Rumble Strips (Apolo)
2. Julie Dossavi (Mercat de les flors)

1. L’escena musical britànica ha donat en els últims anys molts grups interessants i The Rumble Strips és una proba de que no tots sonen igual. Un pop viu amb tocs de soul que atorga el protagonisme a les trompetes i els saxos per a crear bona part de les melodies. Pura diversió per gaudir a l’escenari de la sala Apolo 2.
The Rumble Strips
Sala Apolo
Dimecres, 21 h
12.03.08

2. La considerada musa africana de la dansa contemporània posarà sobre l’escenari tota l’energia i passió de les seves ‘Presentacions Íntimes’. Julie Dossavi intercanvia en aquesta peça diferents cultures a partir de la música i la dansa. Un ballarina solista envoltada per un cantant de Mali, un percussionista africà i un baixista.
Julie Dossavi
Mercat de les Flors
12 i 13.03.08

13 de març

1. Jarabe de Palo (Palau de la música)
2. Saint Etienne (Razzmatazz )
3. Noa (Fnac illa)
4. Adrede (Sidecar)

1. El Palau de la Música és l’escenari idoni per al concepte que Jarabe de Palo vol transmetre amb la gira Reciclando Tour. El grup liderat per Pau Donés enceta una sèrie de concerts a llocs amb un ambient intimista i elegant que es duran a terme fins l’abril. Una bona oportunitat per gaudir del seu conegut repertori.
Jarabe de Palo
Palau de la Música
Dijuos, 22 h
13.03.08

2. El Ballantine’s Leave an Impression Festival comença el seu periple per la nostra ciutat amb el concert de Saint Etienne. El subtil grup anglès portarà la seva eclèctica música tenyida d’intel·lectualitat literària i cinèfila a la sala Razzmatazz. Un concert sofisticat amb la modernitat dels sons de la cultura pop europea.
Saint Etienne
Sala Razzmatazz

Dijous, 20 h
13.03.08

3. D’origen iemenita, formació israeliana i creixement a Nova York, Noa torna per reivindicar les tres cultures que formen part d’ella. Amb el seu nou disc vol demostrar que la convivència és possible a través del respecte mutu. Podreu tenir un tast d’aquesta mescla de tradició i modernitat anomenada “Genes & Jeans” a l’Fnac l’Illa.
Noa
Fnac L’Illa
Dijous, 19 h
13.03.08

4. Nodrint-se de les arrels autòctones, els madrilenys Adrede han aconseguit que la seva música soni original i tradicional alhora. Molt coneguts a l’escena alternativa de la capital espanyola, la banda de rock arriba a Barcelona per presentar el seu disc homònim ple de lletres inspirades i melodies additives.
Adrede
Sala Sidecar
Dijous, 22.30 h
13.03.08

14 de març

1. Diego Martín (bikini)
2. Alejandro Martínez (luz de gas)
3. Lek Mun (apolo)

1. Un duet amb la cantant d’El sueño de Morfeo el va fer saltar al panorama musical espanyol. Déjame verte estava inclosa en el primer àlbum de Diego Martín i va suposar el primer gran èxit del cantant murcià. 3 anys després, treu Puntos suspensivos, un segon disc que està disposat a passejar per escenaris de tota la geografia espanyola.
Diego Martín
Sala Bikini
Divendres, 21 h
14.03.08

2. Aquesta ja és la tercera vegada que Alejandro Martínez s’apunta al cartell del Barnasants. El cantautor no vol deixar passar l’oportunitat de presentar les cançons d’’Orgasmos modernos’, el seu segon àlbum d’estudi. Històries obsessives i seducció amb un directe més rocker que en d’altres ocasions.
Alejandro Martínez
Sala Luz de Gas
Divendres, 22 h
14.03.08

3. Exmembres de formacions com Maple o La Habitación Roja han confluït en un altre projecte sense lligadures estilístiques que es diu LeK Mun. El grup barceloní es mou entre el soul, el triphop i el jazz per donar vida a la seva música elegant i sensual. Un directe melòdic per presentar el seu àlbum “Infra Leve”
Lek Mun
Sala Apolo
Divendres, 20.30 h

15 de març

1. Marea (Pavelló Olímpic Badalona 15.03.08)
2. Lucas Masciano (luz de gas)
3. Kila (sala apolo)

1. “Las aceras están llenas de piojos” és el divertit títol que ha triat el conegut grup Marea per al seu cinquè àlbum d’estudi. El Pavelló Olímpic de Badalona acollirà el concert de la seva gira “Piojosos” que celebra 10 anys des de la formació de la banda. Un dels concerts més contundents i divertits que es poden veure a l’actualitat.
Marea
Pavelló Olímpic de Badalona
Dissabte, 22.15 h
15.03.08

2. El públic que participi en aquest concert del Barnasants rebrà grans dosis de simpatia i bon rotllo; i és que Lucas Masciano té tota la força necessària per convertir els seus concerts en una festa. El títol del seu nou àlbum, “Todo bien”, deixa patent l’optimisme que desprèn aquest argentí establert a Barcelona
Lucas Masciano
Luz de Gas
Dissabte, 22 h
15.03.08

3. Les quatre edicions del festival El Feile han aconseguit ampliar l’interés dels barcelonins per la cultura celta i irlandesa. Un dels concerts més esperats de la cinquena edició es podrà gaudir demà a la sala Apolo. El grup Kila aposta per una música celta renovada però que no oblida les arrels tradicionals.
El Feile 2008: Kila + Qui hi ha?
Sala Apolo
Dissabte, 21h
15.03.08

16 de març

1. Alicia Keys (Pavelló Olímpic Badalona)

1. La impressionant veu d’aquesta diva del soul omplirà cada racó del pavelló olímpic de badalona aquest diumenge. Alicia Keys torna aquesta vegada amb tota la seva banda per oferir el seu divers repertori musical. Balades soul des del piano però també R’n’B ballable que farà moure a tots els espectadors del Pavelló.
Alicia Keys
Pavelló Olímpic de Badalona
Diumenge, 21h
16.03.08