dimarts, 4 de març del 2008

Agenda Musical de Barcelona (del 4 al 9 de Març)

SETMANA DEL 4 AL 9 DE MARÇ

4 DE MARÇ DE 2008

1. Him (Razz)
2. Ana Belén (Palau de la Música)

1. El popular grup finlandès HIM electritzarà la sala Razzmatazz amb la seva música Love Metal. El controvertit líder de la banda, Villi Valo, defineix el setè àlbum com un viatge al seu infern personal. Prepareu-vos per guitarres elèctriques, música densa i lletres obscures que us ompliran d’emocions.
HIM
Sala Razzmatazz
Dimarts, 20.45 h
04.03.08

2. Una de les veus femenines més peculiars i conegudes del país s’apunta també al cartell del festival Mil·leni per presentar el seu darrer disc. Ana Belén té una carrera musical i cinematogràfica com poques artistes han tingut i el seu àlbum Anatomia certifica que encara que sembli impossible continua creixent com a artista.
Ana Belén
Palau de la Música

Dimarts, 21.30h
04.03.08



5 DE MARÇ DE 2008

1. Los Ronaldos (Bikini)
2. Wim Mertens duo (Palau de la Música)
3. La caja de pandora (Luz de Gas)

1. El conegut grup dels vuitanta Los Ronaldos treuen un àlbum recopilatori gravat en directe que podreu gaudir a la sala bikini. El conegut vocalista del grup Coque Malla ja ha avisat que serà el darrer concert en una temporada així doncs no us perdeu aquesta oportunitat de gaudir del seu directe rocker.
Los Ronaldos
Bikini
Dimecres, 21h.
05.03.08

2. El compositor, cantante, contratenor, pianista, guitarrista y musicólogo belga Wim Mertens presenta en Barcelona su último disco, Receptable, con una formación reducida al mínimo: su personal voz y su piano acompañados sólo por el violín de Gudrun Vercampt.
Wim Mertens
Palau de la Música
Dimecres, 21h.
05.03.08

3. Después de dos años sin publicar disco, el grupo catalán presenta su último larga duración, perder el norte, en un concierto cuyas invitaciones se pueden conseguir en Cadena 100.
La caja de Pandora
Luz de gas
Dimecres, 21 h.
05.03.2008

6 DE MARÇ

1. Rosana (Palau de la Música)
2. Pereza (Espai Movistar)

1. Como en casa, és el nom que ha triat la cantautora canària Rosana per al proper concert al Palau de la Música. Després d’una intensa gira, la cantant ha trobat necessari tornar a les seves arrels de compositora i oferir uns concerts més íntims. La seva veu i la guitarra destacaran sense cap artifici afegit
Rosana
Palau de la Música
Dijous, 21.30 h
06.03.08

2. L’espai Movistar ha creat un concepte únic i especial que et permet gaudir dels teus ídols en un ambient molt íntim. Després de l’èxit de les masterclass d’Alicia Keys, Craig David o Juanes, arriba el torn del grup madrileny Pereza. El duet cantarà les seves cançons més conegudes i desvetllarà secrets del seu darrer àlbum, ‘Aproximaciones’
Pereza
Espai Movistar
Dijous, 21 h
06.03.08

7 DE MARÇ

1. Marlango (Palau de la Música)
2. Mclan (Bikini)
3. Sole Giménez (Luz de gas)

1. Arriba l’esperat directe de Marlango, el grup liderat per la coneguda cantant i actriu Leonor Watling. El seu nou disc The Electrical Morning ha tingut una gran acollida i el trio ha hagut de confirmar un segon concert al Palau de la Música. Intimitat i contundència però sobretot música amb sabor a modernitat.
Marlango
Palau de la Música
Divendres i dissabte, 21.30 h
7 i 8.03.08

2. ‘Las memorias de un espantapájaros’ són més intenses del que sembla al nou àlbum d’Mclan. El grup ha incidit en les lletres sinceres i gairebé poètiques però sense oblidar el so rocker que els ha fet coneguts. El directe a la sala Bikini és una oportunitat perfecta per descobrir les noves cançons del grup nascut a Múrcia.
MClan
Sala Bikini
Divendres, 21.00 h
07.03.08

3. Nou disc, noves aspiracions però la mateixa encisadora veu de sempre. Sole Giménez retorna al panorama musical sense la resta de Presuntos Implicados a presentar el seu darrer àlbum: ‘La felicitat’. Una oportunitat per conèixer en directe el gir que ha donat la carrera d’aquesta reconeguda artista
Sole Giménez
Luz de Gas
Divendres, 21 h
07.03.08

8 DE MARÇ

1. Violadores del verso (Razz)
2. Sidonie (Apolo)
3. Bryan Adams (Espai Movistar)

1. El hip hop espanyol està de moda i és en gran part gràcies al talent d’aquest grup nascut a Saragossa. Violadores del Verso han portat el ritme i les lletres compromeses a un altre nivell i han aconseguit que el hip hop es converteixi en un fenòmen de masses. El concert de Razzmatazz serà una prova més de l’èxit dels també anomenats Doble V.
Violadores del Verso
Sala Razzmatazz
Dissabte, 21.30h
08.03.08

2. Una de les bandes barcelonines més consolidades dins el panorama pop espanyol arriba a presentar el seu nou disc a la sala Apolo. Sidonie s’ha inspirat en l’obra literària d’Scott Fitzerald per compondre les lletres de ‘Costa Azul’, el quart àlbum del grup. Històries properes i melodies evocadores en un directe d’allò més ‘cool’.
Sidonie
Sala Apolo
Dissabte, 21 h
08.03.08

3. D’aquest canadenc que porta gairebé 30 anys a la música segurament et sonarien molts dels seus hits com ‘Everything I do (I do it for you)’ o ‘Have you ever really loved a woman?’ Bryan Adams ens ha volgut triar entre les 11 ciutats on presentarà el seu nou disc: ‘Eleven’. Una trobada íntima i única a l’espai Movistar.
Bryan Adams
Espai Movistar
Dissabte, 21 h
08.03.08

EL 9 DE MARÇ NO HI HA CONCERTS A LA CIUTAT DER BARCELONA