dimarts, 25 de març del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 25 al 30 de març)

25 de març
1. Christian Rizzo/ Bruno Chevillon (Mercat de les flors)

1. Bruno Chevillon, geni del contrabaix i Christian Rizzo, pertorbador de la dansa contemporània, s’han trobat en un projecte laboratori que els reuneix en un espai improvista que permet crear una nova relació entre el so, el cos i la música.
Christian Rizzo/ Bruno Chevillon
Mercat de les Flors
Dimarts, 21.30h
25.03.08

26 de març
1. Luz casal (Liceu)
2. Lax‘n‘busto (Auditori)
3. La Shica (Sala Castelló)
4. Albert Pla (Harlem Jazz Club)

1. Després de més de 25 anys de carrera musical, la cantant corunyesa Luz Casal cantarà per primer cop al Gran teatre del Liceu. Serà aquest dimecres i ho farà per presentar el seu darrer àlbum: Vida Tóxica. Un treball més poètic que mai i un cant a l’optimisme com demostra el seu primer single: Sé Feliz.
Luz Casal
Gran Teatre del Liceu

Dimecres, 21h
26.03.08

2. Un escenari poc habitual per una de les bandes de rock català amb més trajectòria al nostre país. Lax’n’Busto presenta el seu nou disc, Relax, el primer des que Salva Racero va subtituir a Pemi Rovirosa com a vocalista. Un gran pas endavant per la banda del Vendrell que sonarà com mai a L’Auditori.
Lax’n’Busto
L’Auditori
Dimecres, 21 h.
26.03.08

3. Les seves melodies són una barreja entre Lola Flores i el hip hop. Va optar per convertir-se en una cantant amb estil propi perquè s’avorria com a bailaora. La Shica és una cantant que ens porta cap la banda més alternativa del flamenc. La podràs escoltar en directe aquest dimecres a la sala Castelló.
La Shica
Sala Castelló
Dimecres, 20h
26.03.08

4. El Harlem Jazz Club ens porta una nova ocasió per gaudir d’un nou espectacle i del peculiar talent d’Albert Pla. Les seves sorprenents actuacions giren sempre al voltant de la seva faceta de cantant i actor. Un bufó que ens delectarà una vegada més en directe.
Albert Pla
Harlem Jazz Club
26.03.07

27 de març
1. La caja de pandora (Luz de Gas-Sala B)

1. El grup La Caja de Pandora actua el 27 de març a la sala B de Luz de Gas per presentar el seu darrer treball Vencidos por el tiempo.
La Caja de Pandora
Luz de Gas -Sala B
Dijous, 21.30 h
27.03.08

28 de març
1. Shuarma (Bikini)
2. Belén Maya (Mercat de les flors)
3. Hamlet (Sala Apolo)
4. Glenn Miller Orchestra (Liceu)

1. Un artista considerat bohemi i autèntic però que a la vegada s’ha convertit en un producte atractiu pel gran públic. Shuarma presenta el seu primer disc en solitari avalat per la seva trajectòria musical amb Elefantes o d’altres projectes com Bushido. Podreu gaudir de la veu inusual d’aquest barceloní a la sala Bikini.
Shuarma
Sala Bikini

Divendres, 20h
28.03.08

2. Al mercat de les flors arriba el torn del ball tradicional espanyol. El flamenc de la bailaora Belén Maya combina peces tradicionals amb d’altres de música electrònica. Un espectacle sobre la memòria dels grans mites del flamenc que posa de manifest la vigència d’aquesta discplina al nostre país.
Belén Maya – Souvenir
Mercat de les Flors
Del 28 al 30 de març

3. 15 anys de trajectòria musical és el que cel·lebra Hamlet al proper concert de la sala Apolo. Aquest grup de metal espanyol vol retre homenatge als seus fans més antics oferint un directe amb cançons dels seus primers àlbums. Música i lletra contundent en un esdeveniment irrepetible.
Hamlet
Sala Apolo

Divendres, 21h
28.03.08

4. Una de les més conegudes orquestres de Swing i Jazz arriba per fi a Barcelona. La Glenn Miller Orchestra va començar el 1935 de la mà del desaparegut músic. El teatre del Liceu acollirà aquesta nit màgica amb l’orquestra que en l’actualitat lidera Larry O’Brien.
Glenn Miller Orchestra
Teatre del Liceu
Divendres, 21.30h
28.03.08

29 de març
1. Gerard Quintana (espai Movistar)
2. Psilicon Flesh (Apolo)
3. Vinodelfin (Bikini)

1. La mort d’una de les bandes catalanes més representatives del rock català va suposar una gran decepció pels fans de Sopa de Cabra. El seu líder, Gerard Quintana, va saber sobreviure en solitari i ara ens presenta el que ja és el seu quart àlbum d’estudi: ‘Treu Banya’. Noves cançons i estil més elaborat a l’Espai Movistar.
Gerard Quintana
Espai Movistar

Dissabte, 22 h
29.03.08

2. Setembre de 1992, va ser el mes que va veure néixer la banda madrilenya Psilicon Flesh. En poc temps van aconseguir un públic fidel i es van convertir en fixes de la cartellera dels festivals de rock més potents de la geografia espanyola. Al 2008 volen demostrar que la seva música està més vigent que mai.
Psilicon Flesh
Sala Apolo
Dissabte, 21 h
29.03.08

3. El concert d’aquest dissabte a la sala Bikini és el tret de sortida de la nova etapa del grup Vinodelfín. Una nova discogràfica edita el seu nou àlbum Perfecto en la locura i el grup assegura que és un gran pas endavant. Lletres amb missatge i poesia que mantenen intacte l’esperit d’aquest singular grup.
Vinodelfín
Sala Bikini
Dissabte, 21h
29.03.08

30 de març
1. Yasmeen Godder (Mercat de les flors)
2. Antònia Font (Liceu)
3. Wimoweh (Auditori)

1. Nascuda a Israel i formada a Nova York, la coreògrafa Yasmeen Godder ha aconseguit un gran prestigi internacional a través de la dansa. Al Mercat de les Flors presenta Sudden Birds, una peça protagonitzada per quatre dones i un violoncel. Una relació de passions contingudes que posa a prova els límits físics.
Yasmeen Godder
Mercat de les Flors
Fins al 30.03.08

2. Alegria s’ha convertit ja en un himne de la música feta en català. Els mallorquins Antònia Font volen aprofitar aquest exitós moment de la seva carrera per proposar un concert molt especial al Liceu. El grup tocarà les millors cançons de la seva trajectòria acompanyat per una espectacular orquestra simfònica.
Antònia Font
Teatre del Liceu

Diumenge, 20h
30.03.08

3. Un espectacle pensat per introduir als més petits de la casa en el món de la música. Wimoweh fa un recorregut per estils de música molt diferents a través de l’instrument musical més trascendent de l’ésser humà: la veu. Un concert peculiar en el qual hi ha un espai per a la participació del jove públic.
Wimoweh
L’Auditori
Dissabte, 12.30h
29.03.08