dilluns, 14 d’abril del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 14 al 19 d'abril)

14 d’abril

1. Nightwish (Razzmatazz)

1. Són coneguts pels seus “riffs” de guitarra i els sons potents de bateria i baix. Els ‘Nightwish’ poden presumir d’haver fet conegut el “power metal simfònic”. Un subgènere del qual els finlandesos són considerats els pioners. Aquesta banda, plena de contrastos, farà parada obligada a la sala Razzmatazz.
‘Nightwish’
Razzmatazz
Dilluns, 21:00 h.
14.04.08

16 d’abril

1. Pastora (Palau de la Música)

1. Un estil més pop-rock i un so de banda en directe és la base del nou treball dels Pastora. El trio català presenta el seu nou treball, ‘Circuitos de lujo’, al Palau de la Música. Un espai on desenvolupar la fusió de música i llums que caracteritza els Pastora.
‘Pastora’
El Palau de la Música
Dimecres, 21.30 h.
16.04.08

17 d’abril

1. Vetusta Morla (Sidecar)
2. Hedtrip (sala Apolo)

1. Els madrilenys Vetusta Morla actuen avui al Sidecar. La banda acaba de treure al mercat el seu àlbum debut després d’anys recorrent les sales de concerts. A les seves espatlles tenen una col·lecció de premis que avalen el seu personal estil de fer rock. Una oportunitat de veure el seu directe.
Vetusta Morla
Sidecar
Dijous, 22.30 h
17.04.08

2. Els Hedtrip actúen aquest dijous a la sala Apolo. El quintet barceloní s’ha acostat una mica més al gran públic amb la publicació del seu últim disc, Roma. Diuen que tenen un dels directes més contundents del panorama nacional. Ho demostraran amb les seves cançons de rock alternatiu.
Hedtrip
Dijous, 20:30 h.
17.04.08

18 d’abril

1. Black lips (sala Apolo)
2. Estopa (Espai Movistar)
3. Danko Jones (sala Apolo)
4. Pereza + Sidonie (La Farga)
5. Naraina (La farinera del clot)

1. Salvatges, viciosos i excessius. Així és com s’acostuma a definir els Black lips. La banda nord-americana arriba a Barcelona amb el seu darrer àlbum, ‘Good bad not evil’, sota el braç. La seva música, definida com a garage punk, ha anat guanyant adeptes des del seu naixement, l’any 2000.
Black lips
Apolo
Divendres, 24:00 h
18.04.08

2. Els Estopa respondran a les preguntes del públic en una masterclass a l’Espai Movistar aquest divendres. Aquesta és l’original manera de presentar el seu últim disc dels germans Muñoz. ‘Allenrock’ és el seu últim treball, produït per ells mateixos i gravat a l’estudi dels seus pares.
Estopa
Espai Movistar
Divendres, 21.00 h


3. El trio Danko Jones tenen fama de donar-ho tot en el seu directe. Els canadencs pugen a l’escenari fora de control i donen al públic allò que esperen. Els seguidors d’aquesta banda punk i hard-rock en podran ser testimonis de primera mà a la Sala Apolo. Un directe que rarament decep.
Danko Jones
Apolo
Divendres, 21 h
18.04.08




4. La Farga de l’Hospitalet de Llobregat reuneix enguany a dos grans del panorama musical espanyol. Els Pereza, que acaben de treure nou disc, i els Sidonie, que ho faran aquest estiu. Els dos grups de pop-rock oferiran un concert aquest divendres dins el programa de les festes de primavera.
Pereza i Sidonie.
Divendres, 21 h
18.04.08

5. La formació Naraina actuen aquest divendres a la Farinera del Clot. Els de Tàrrega portaran a la sala els sons rock i drum’n’bus del que és el seu primer disc, ‘Naraina nano’. Qui encara no se sàpiga les seves cançons, aquestes es poden descarregar gratuïtament de la seva web.
Naraina
La Farinera del Clot
Divendres, 21 h
18.04.08

19 d’abril

1. Rosendo + Barricada (La Farga)
2. Flavio Rodríguez (Salamandra)

1. L’Hospitalet de Llobregat celebra les festes de Primavera amb una bona llista de concerts. Rosendo i Barricada són dos mítics de la música espanyola que en formen part. Les dues bandes han començat una gira conjunta sota el nom d’ ‘Otra noche sin dormir’, amb la qual recorren el territori.
Rosendo+Barricada
La Farga de l’Hospitalet
Dissabte 21 h.



2. Flavio Rodríguez és una de les veus amb més expectatives dins el panorama del soul espanyol. El barceloní acaba d’editar el seu primer disc amb contínues referències a la música negra. A més a més, a ‘Flaviolous’ barreja diferents estils com el rap o el reggae. 20 cançons que sonaran amb força a la Salamandra.
Flavio Rodríguez
Salamandra
Dissabte, 21 h