dilluns, 21 d’abril del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 21 al 27 d'abril)


21 d’abril

1. Micah P.Hinson (Bikini)

1. Fa quatre anys que Mica P.Hinson va deixar el monopatí per dedicar-se al món de la música. La seva acollida al circuit va ser molt ràpida i ara acaba de publicar el seu tercer disc. La particular veu de Hinson arriba a Barcelona enmig d’una gira espanyola que promet grans èxits.
Micah P.Hinston
Bikini
Dilluns, 21h
21.04.08

22 d’abril

1. Maria Teresa Noguera (Luz de gas)

1. Maria Teresa Noguera presenta el seu segon treball, ‘Viatja amb mi’, aquesta nit a la sala Luz de Gas. L’ empordanesa mescla jazz, blues i bossa nova per aconseguir una fusió d’estils. Amb una formació clàssica, la cantant aprofundeix en la música brasilera en aquest nou disc.
M. Teresa Noguera
Luz de Gas
Dimarts, 21 h
22.04.08

23 d’abril

1. Fito Páez (Palau de la Música)
2. Enderrock (Razzmatazz)

1. El polifacètic Fito Páez oferirà un concert al Palau de la Música aquest Sant Jordi. L’argentí, que ha venut més de 3 milions de discs en la seva carrera, es troba immers en una gira per tot l’Estat. Els seus concerts es caracteritzen per ser sempre diferents i per deixar un record inesborrable.
Fito Páez
El Palau de la Música
Dimecres, 21h
23.04.2008



2. Albert Pla, Mazoni o Refree són només alguns dels quinze noms que podem veure en concert el 23 d’abril. La revista ‘Enderrock’ celebra quinze anys amb una gran festa de la música catalana. Les actuacions duraran entre 30 i 45 minuts i estaran repartides entre les tres sales de la Razzmatazz
Enderrock
Razzmatazz
Dimecres, 21 h
23.04.08

25 d’abril

1. Lori Meyers (Sala Apolo)
2. Nick Cave & The Bad Seeds (Pavelló Olímpic)
3. 2on aniversari TresC. (Espacio Movistar)

1. La seva música beu d’influències pop dels anys seixanta i setanta. Els Lori Meyers ja són un nom indispensable dins el circuit indi del nostre país. El seu últim disc, ‘Cronolánea’, ha estat un èxit que ha unit públic i crítica. El grup granadí actuarà aquest divendres a la Sala Apolo.
Lori Meyers
Divendres, 20.45 h
25.04.08

2. Amb les entrades esgotades des de fa dies, Nick Cave arriba a Barcelona després d’anys d’espera. En directe l’acompanyen The Bad Seeds. Una banda històrica composada per diferents músics de tot el món. Una de les actuacions més esperades de l’any al Pavelló Olímpic de Badalona.
Nick Cave and The Bad Seeds
Pavelló Olímpic de Badalona
Divendres, 21.30 h
25.04.08



3. L’espai Movistar acull la celebració del segon aniversari del Tres C. Es tracta d’un gran concert que acull tres de les bandes amb més èxit del nostre país. Els mallorquins Antònia Font, els Mishima, que acaben de treure nou disc, i Els Facto Delafé y las Flores Azules.
2n Aniversari del TresC
Espai Movistar
Divendres, 19 h
25.04.08

26 d’abril

1. José Mercé (Palau de la Música)
2. Encuentro flamenco (Auditori Caja Madrid)
3. Wendell Brunious (Institut d’estudios Nord-americans)
4. Agudelico (Espai Miscelánea)

1. José Mercé és un dels principals artistes que visiten el festival de guitarra de la ciutat. El ‘cantaor’ flamenc pot presumir d’haver contribuït a fer arribar el flamenc al gran públic. Mercé, que durant la seva carrera ha venut més d’un milió de discos, actuarà al Palau de la Música Catalana.
José Mercé
Palau de la Música Catalana
Dissabte, 21 h
26.04.08

2. L’auditori de Caja Madrid és un dels escenaris per l’edició d’enguany d’’Encuentro flamenco’. El guitarrista Paco Cortés actuarà acompanyat del cantaor Yeyé de Cádiz aquest divendres. Dissabte serà Luis el Polaco qui li faci companyia a l’escenari. Dos duets molt folklòrics.
‘Encuentro flamenco’
Auditori Caja Madrid
Divendres i dissabte, 19.30 h
25.04.08 i 26.04.08

3. El trompetista nord-americà Wendell Brunious visita Barcelona amb la seva inseparable trompeta. A l’escenari l’acompanyaran la banda catalana “The New Orleans Blues Stompers”. Brunious, un dels referents actuals del jazz, posarà punt i final a una gira espanyola amb aquest concert.
Wendell Brunious
Institut d’Estudis Nord-Americans
Dissabte, 20.00h
26.04.08

4. Els Agudelico fan molt més que música en els seus concerts. La banda catalana portarà el seu show electro-acústic aquest dissabte a l’espai Miscelanea. Una oportunitat de veure aquesta banda emergent i el seu estil més personal. Es nota que els Agudelico gaudeixen en els seus directes.
Agudelico.
Espai Miscelanea
Dissabte, 22h
26.04.08

27 d’abril

1. Backstreetboys (Palau Sant Jordi)

1. Van ser un èxit d’adolescents als anys noranta. Després d’una separació temporal, els Backstreet boys han tornat amb un component menys i nou disc. Amb motiu de la seva gira mundial, aterren al Palau Sant Jordi, on els seus fans podran tornar a veure els ídols que utilitzaven per folrar les carpetes.
Backstreet Boys
Palau Sant Jordi
27.04.08