dimarts, 1 d’abril del 2008

Agenda Musical de Barcelona (del 2 al 7 d'abril)

2 al 7 d’abril

2 d’abril

1. Zucchero (Sala Apolo)

1. Adelmo Fornaciari por presumir d’haver treballat una trajectòria musical que l’ha fet compartir escenari amb mites com Pavarotti, Sting, Elton John o Stevie Wonder. La sala Apolo presenta el concert d’un dels cantants italians més internacionals i que tothom coneix pel seu nom artístic: Zucchero
Zucchero
Sala Apolo
Dimecres, 22 h
02.04.08

3 d’abril

1. Shout out louds (Razz 3)
2. Esclerock (Palau de la Música)
3. Jorge Drexler (Palau de la Música)

1. Des de Suècia ens arriba la nova proposta del Ballantines Leave An Impression Festival. Es tracta de Shout Out Louds, un grup que va conquerir les llistes de vendes del seu país amb el seu àlbum debut i que ara ja s’han fet un lloc als cartells dels festivals de música indi més importants del món.
Shout Out Louds
Sala Razzmatazz
Dijous, 20.30 h
03.04.08

2. El Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple organitza aquest dijous l’Esclerock, un concert benèfic al Palau de la Música. Els intèrprets que formen part de l’iniciativa són Quimi Portet, Miqui Puig, Mazoni i Nour, que donaran suport a la investigació de l’esclerosi múltiple a través de la seva música.
Esclerock
Palau de la Música
Dijous, 21 h
03.04.08

3. El primer cantautor en llengua castellana guardonat amb un Oscar engega la nova edició del Festival de Guitarra i Altres Acords. Jorge Drexler ens visita amb l’orgull d’haver sabut dosificar l’èxit i continuat fent la seva música personal i reflexiva. ‘Cara B’ és el títol del disc recopilatori que treu avui i que dijous presenta al Palau de la Música.
Jorge Drexler
Palau de la Música
Dijous, 21 h
03.04.08

4 d’abril

1. La Mala Rodríguez (Espai Movistar)
2. Iván Ferreiro (Bikini)

1. Aquesta gaditana amb forta personalitat ha aconseguit fer-se un lloc en el món del hip hop, un món que encara continua dominat pels homes. La Mala Rodríguez porta la seva original manera de veure la vida a l’espai Movistar. Un concert viu en el qual La Mala aprofitarà per presentar el seu darrer àlbum: Malamarismo
La Mala Rodríguez
Espai Movistar
Divendres, 22h
04.04.08

2. Aquest carismàtic artista vigués ha aconseguit sobreviure a la ruptura de Los Piratas, el grup amb el qual es va donar a conèixer. La veu singular d’ Iván Ferreiro congregarà a una legió de fans a la sala Bikini, un concert on presentarà per primer cop en directe les cançons del seu darrer àlbum: Mentiroso, mentiroso.
Iván Ferreiro
Sala Bikini
Divendres, 20.15h
04.04.08

5 d’abril

1. Sergio Dalma (L’Auditori)
2. Israel Vibration + The Congos (Apolo)

1. Una de les veus més conegudes de la cançó melòdica omplirà L’Auditori amb les cançons del seu darrer disc: ‘A buena hora’. El sabadellenc Sergio Dalma ha aconseguit un disc d’or quan només fa unes setmanes que es va editar el seu disc. Tot un èxit per a aquest artista que porta gairebé 20 anys de carrera musical.
Sergio Dalma
L’ Auditori
Dissabte, 21.30 h
05.04.08

2. dos noms molt respectats a l’escena musical del reggae s’ajunten a l’escenari de l’Apolo per celebrar l’arribada de la primavera. Israel Vibration y The Congos us portaran el sabor rastafari de la música jamaicana. Esperit positiu, idees fresques i energia vital en aquest emocionant concert.
Israel Vibration + The Congos
Sala Apolo
Dissabte, 21 h
05.04.08

7 d’abril

1. El canto del loco (Bikini)

1. ‘Eres tonto’ és el títol del single presentació del nou disc d’El canto del Loco. El seu líder, Dani Martín, ha escrit la lletra d’aquesta cançó i us convida a què l’escolteu i tracteu de no complicar-vos la vida. Al directe de la sala Bikini presentaran ‘Persona’ amb la intenció de contagiar-vos aquest optimisme vital
El Canto del Loco
Sala Bikini
Dilluns, 21 h07.04.08