dilluns, 7 d’abril del 2008

Agenda musical de Barcelona (del 7 al 13 d'abril)

7 d’abril

1. El canto del loco (Sala Bikini)

1. ‘Eres tonto’ és el títol del single presentació del nou disc d’El canto del Loco. El seu líder, Dani Martín, ha escrit la lletra d’aquesta cançó i us convida a què l’escolteu i tracteu de no complicar-vos la vida. Al directe de la sala Bikini presentaran ‘Persona’ amb la intenció de contagiar-vos aquest optimisme vital
El Canto del Loco
Sala Bikini
Dilluns, 21 h
07.04.08

9 d’abril

1. Simple Plan (Razzmatazz)
2. Terrakota (Sala Apolo 2)

1. Tercer àlbum d’estudi d’aquesta banda canadenca de punk pop que ha batut records de vendes a tot el món. Simple Plan visiten la nostra ciutat per presentar el seu disc homònim amb què volen consolidar el seu èxit. Noves cançons però també grans hits com ‘Perfect, Shut Up’ o ‘Welcome to my life’ sonaran amb força a Razzmatazz.
Simple Plan + No Way Out + Falling Kids
Sala Razzmatazz
Dimecres,
09.04.08



2. Una identitat i unes arrels fortes es poden compaginar amb un viatge sense fronteres de sons, ritmes i veus; o el menys això és el que proposa Terrakota. Aquest grup de fusió farà saltar espurnes a la sala Apolo i és que el seu directe és una bomba d’energia que pujarà l’adrenalina de tots els assistents.
Terrakota
Sala Apolo
Dimecres, 22.30 h
09.04.08


10 d’abril

1. The Kills (Sala Apolo)
2. Sex museum Sala Apolo 2)

1. Després d’un any d’inactivitat, el duet angloamericà The Kills porten el seu so electrònic punk a la ciutat. El seu primer single, URA Fever, ja està al carrer. Forma part del seu tercer àlbum, ‘Midnight boom’. Podem veure el seu sempre sorprenent directe a la Sala Apolo.
The Kills
Sala Apolo
Dijous, a les 21.45 h
10.04.08
2. Rock primitiu i sofisticat. amb molta força i honestedat. Així es com els Sex museum defineixen el seu propi estil, que avui podrem veure a la Sala Apolo. Després de la publicació del seu últim treball recopilatori la banda madrilenya porta el seu so electrificant a Barcelona.
Sex museum
Sala Apolo
Dijous, 22 h

12 d’abril

1. Gilberto Gil (Espai Movistar)
2. Noa (Palau Música)
3. Antonio Vega (Bikini)
4. Ian Brown (Razzmatazz)

1. Una mescla de tropicàlia, pop i música popular del Brasil. Gilberto Gil aterra a l’espai Movistar de la mà del seu últim disc, ‘Duetos’. Ritmes brasilers i una mostra de la seva llarga trajectòria, que va començar als anys 60 quan va assolir l’èxit després de dedicar-se a composar música per anuncis.
Gilberto Gil
Espai Movistar
Dissabte, 22 h
12.04.08

2. Sempre compromesa amb els seus orígens, la cantant Noa arriba a Barcelona amb un nou disc sota el braç. ‘Genes and jeans’ és una mescla de les seves arrels iemenites, la seva infància als Estats Units i el seu país natal, Israel. Un espectacle que ens farà viatjar a través del temps i l’espai.
Noa
Palau de la Música
Dissabte, 21 h
12.04.08

3. Després de triomfar amb Nacha Pop als 80 i d’una intensa carrera en solitari, Antonio Vega arriba als escenaris catalans. ‘3.000 noches con Marga’ és el seu últim treball dedicat a la seva desapareguda companya. Podrem gaudir-ne a la Sala Bikini. Un bon antídot pels nostàlgics d’èpoques passades.
Antonio Vega
Sala Bikini
Dissabte, 21 h
12.04.2008

4. Ian Brown ha aconseguit construir una sòlida carrera en solitari després d’haver encapçalat els The Stone Roses durant 12 anys. La figura del pop anglès visita la sala Razzmatazz amb el seu últim disc, ‘The World is yours’. Una mostra més de la capacitat de concentració de Brown.
Ian Brown
Razzmatazz
12.04.08

13 d’abril

1. Festival Odisea: La casa azul, Nacho Vegas (Maremagnum)

1. El grup creat per Guille Milkyway, La Casa Azul, és l’encarregat d’encetar l’edició d’enguany de ‘La plaça Odissea’. El festival, totalment gratuït i a l’aire lliure, comptarà també amb Nacho Vegas i Christina Rosenvinge o Standard. Podreu gaudir-ne durant tres dies seguits.
Festival La Plaça Odisea
Fins al 13.04.08